Linard Product Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556019-2295 är organisationsnummer för verksamheten Linard Product Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Linard Product Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Linard Product Aktiebolag finns i.

Linard Product Aktiebolag har varit registrerat sedan 1920-10-29 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Linard Product Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-23.

Linard Product Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Linard Product Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Linard Product Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0321-16340 eller genom brev på följande adress:
Jägareg. 29, 523 31, Ulricehamn

Bolaget skall bedriva handel med heminredningsartiklar, äga och förvalta värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Linard Product Aktiebolag och det är Linard, Erik Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Linard, Erik Ingemar som är född 1928 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,