Bröderna Hulins Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Bröderna Hulins Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. Bröderna Hulins Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Bröderna Hulins Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556032-9442.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0321-72003 alternativt besöka eller skicka post till Bröderna Hulins Aktiebolag på följande adress Sjövik, 520 11, Vegby.

Bröderna Hulins Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bröderna Hulins Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Svedberg, Karin Agneta som är född 1941 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall i Södra Säms socken av Älvsborgs län idka tillverkning och försäljning av trikå- och yllevaror jämte därmed förenlig verksamhet.