Aktiebolaget Ulricehamns Kartongfabrik

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Ulricehamns Kartongfabrik. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiebolaget Ulricehamns Kartongfabrik i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Aktiebolaget Ulricehamns Kartongfabrik är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1938-06-01 så har Aktiebolaget Ulricehamns Kartongfabrik varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Ulricehamns Kartongfabrik Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Ulricehamns Kartongfabrik så kan man gör det genom att posta ett brev till Boråsv. 30 B, 523 37, Ulricehamn. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Ulricehamns Kartongfabrik så kan ni göra det på 0321-10503.

Bolaget skall tillverka kartonger och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Markbrant, Dan Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Markbrant, Marja-Liisa som är född 1946 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Aktiebolaget Ulricehamns Kartongfabrik har 556037-2814 som sitt organisationsnummer.