Timmele Handelsträdgård Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Timmele Handelsträdgård Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Timmele Handelsträdgård Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Timmele Handelsträdgård Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Timmele Handelsträdgård Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1941-10-31. Men sedan 1980-01-01 så har Timmele Handelsträdgård Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Timmele Skogsgården, 523 92, Timmele. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Timmele Handelsträdgård Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-30003.

Ulricehamn arbetar för att bolag som Timmele Handelsträdgård Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Timmele Handelsträdgård Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva odling och handel med trädgårdsprodukter, förvaltning av fast egendom, försäljning av värmepumpar och energilösningar, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Timmele Handelsträdgård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Timmele Handelsträdgård Aktiebolag och det är följande personer, Henriksson, Anders Urban som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Gustav Arne som är född 1919 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Timmele Handelsträdgård Aktiebolag är 556040-6232.