Torsbo Handels Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Torsbo Handels Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ulricehamn. I Torsbo Handels Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Toresson, Anders Magnus som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Toresson, Mona Alice Marianne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Landström Andersson, Hans Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Torsbo Handels Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Torsbo Handels Aktiebolag på telefon 0321-74015.

Bolaget skall idka försäljning av vapen samt bensin och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Torsbo Handels Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Torsbo Handels Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Torsbo Handels Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Torsbo Handels Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Torsbo Handels Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Torsbo Handels Aktiebolag har 556047-7225 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.