Revisionsbyrån Lars Claesson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556050-3632 är organisationsnummer för företaget Revisionsbyrån Lars Claesson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Revisionsbyrån Lars Claesson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Revisionsbyrån Lars Claesson Aktiebolag finns i.

Revisionsbyrån Lars Claesson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1947-07-04 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Revisionsbyrån Lars Claesson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Revisionsbyrån Lars Claesson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Revisionsbyrån Lars Claesson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Revisionsbyrån Lars Claesson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0321-12255 eller genom brev på följande adress:
Dalg. 6, 523 37, Ulricehamn

Bolaget skall bedriva redovisnings- och revisionsbyrå samt idka handel- och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Revisionsbyrån Lars Claesson Aktiebolag och det är Claeson, Lars Håkan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Claeson, Ulla Christina som är född 1957 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Claesson, Ola Bengt Axel som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,