Kölaby Såg & Byggvaror Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kölaby Såg & Byggvaror Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Kölaby Såg & Byggvaror Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kölaby Såg & Byggvaror Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Kölaby Såg & Byggvaror Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1947-10-29. Men sedan 1974-01-01 så har Kölaby Såg & Byggvaror Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Industrig. 1, 520 26, Trädet. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kölaby Såg & Byggvaror Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0515-51388.

Ulricehamn arbetar för att bolag som Kölaby Såg & Byggvaror Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kölaby Såg & Byggvaror Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva förädling av virke, försäljning av byggmaterial samt byggnadsrörelse och därmed sammanhängande verksamhet samt livsmedelshandel och servicebutik och därmed sammanhängande verksamhet.

Firmatecknare för Kölaby Såg & Byggvaror Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Evaldsson, Assar Evert Emanuel -Evaldsson, Ulla-Britt Kristina.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kölaby Såg & Byggvaror Aktiebolag och det är följande personer, Evaldsson, Assar Evert Emanuel som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Evaldsson, Ulla-Britt Kristina som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Evaldsson, Tommy Anders Emanuel som är född 1966 och har titeln Suppleant, Williamsson, Eva-Britt Marianne som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kölaby Såg & Byggvaror Aktiebolag är 556051-0397.