Tinova AB

Västra Götalands län

Information

Tinova AB är ett av många företag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Tinova AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tinova AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1954-08-09.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tinova AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6270207.

Ulricehamn arbetar för att företag som Tinova AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tinova AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med möbler och andra inredningsartiklar samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tinova AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tinova AB och det är följande personer, Johansson, Per Tony som är född 1955 och har titeln VD, Johansson, Per Tony som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Särén, Ann Elisabeth som är född 1957 och har titeln Suppleant, Bergman, Lars Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tinova AB är 556059-8236.