Henrikssons Blomsterproduktion Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Henrikssons Blomsterproduktion Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Henrikssons Blomsterproduktion Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Henrikssons Blomsterproduktion Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Henrikssons Blomsterproduktion Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1954-12-31. Men sedan 1980-01-01 så har Henrikssons Blomsterproduktion Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Brunnv. 6, 523 37, Ulricehamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Henrikssons Blomsterproduktion Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-41416.

Ulricehamn arbetar för att bolag som Henrikssons Blomsterproduktion Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Henrikssons Blomsterproduktion Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva handelsträdgårdsrörelse, handel med blommor, fastighets- och värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Henrikssons Blomsterproduktion Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Henrikssons Blomsterproduktion Aktiebolag och det är följande personer, Henriksson, Sven Roberth Viktor som är född 1955 och har titeln VD, Henriksson, Sven Roberth Viktor som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Pia Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Henrikssons Blomsterproduktion Aktiebolag är 556060-6336.