Processervice i Gällstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Processervice i Gällstad Aktiebolag är ett företag som finns i Ulricehamn. I Processervice i Gällstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björkelund, Rune Erland som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkelund, Gunnar Arvid som är född 1951 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Claesson, Ola Bengt Axel som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Processervice i Gällstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Processervice i Gällstad Aktiebolag på telefon 0321-71083.

Bolaget skall bedriva service av anläggningar, reparation av bilar och jordbruksredskap samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Processervice i Gällstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Processervice i Gällstad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Processervice i Gällstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Processervice i Gällstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Processervice i Gällstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Processervice i Gällstad Aktiebolag har 556077-8812 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.