Ulricehamns Bilexpo Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Ulricehamns Bilexpo Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ulricehamns Bilexpo Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ulricehamns Bilexpo Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ulricehamns Bilexpo Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1962-05-09. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ulricehamns Bilexpo Aktiebolag ska trivas.

Ulricehamns Bilexpo Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva handel med nya och begagnade bilar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ulricehamns Bilexpo Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är Ulricehamns Bilexpo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Ulricehamns Bilexpo Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-12900.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ulricehamns Bilexpo Aktiebolag är Sjölin, Carl Ingemar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölin, Elsbeth Kristina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Friman, Carl Gunnar Henrik som är född 1950 och har titeln Revisor, Helgusgruppen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Ulricehamns Bilexpo Aktiebolag har 556082-8393 som sitt organisationsnummer.