Holmared Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Holmared Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Holmared Aktiebolag finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Holmared Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Holmared Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Holmared Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Holmared Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tega 180, 442 94, Ytterby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0303-58610.

Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Holmared Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Holmared Aktiebolag har idag 556087-8968 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Holmared Aktiebolag

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av trikåvaror och konfektion samt därmed förenlig verksamhet.

I Holmared Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Joel Holger som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kerstin Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Apelquist, Sune Jan-Erik som är född 1949 och har titeln Revisor, Sune Apelquist Revisionsbyrå SAREV AB som är född och har titeln Revisor, .