Aktiebolaget Martinsons Konfektion

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Martinsons Konfektion är ett företag som finns i Ulricehamn. I Aktiebolaget Martinsons Konfektion finns det lite olika personer som är förknippade och det är Arvidsson, Pia Gunilla som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Pajula, Tarja Tellervo som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Grönlund, Anders Pedersen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersen, Martin Busk som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rökke, Thomas William Scobie som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln RevisorBergström, Eva Anette som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Martinsons Konfektion så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Martinsons Konfektion på telefon 0321-74089.

Bolaget skall driva konfektionsfabrik, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Martinsons Konfektion av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Martinsons Konfektion är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Martinsons Konfektion innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Martinsons Konfektion är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Martinsons Konfektion så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas i förening av -Arvidsson, Pia Gunilla -Pajula, Tarja Tellervo

Aktiebolaget Martinsons Konfektion har 556091-0456 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.