Timmele Takstolsfabrik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Timmele Takstolsfabrik Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Timmele Takstolsfabrik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Timmele Takstolsfabrik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Timmele Takstolsfabrik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1966-01-17. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Timmele Takstolsfabrik Aktiebolag ska trivas.

Timmele Takstolsfabrik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av byggkomponenter, projektering av byggnader, handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även utföra anläggningar för lantbruket, driftsbyggnader och övriga anläggningsarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Timmele Takstolsfabrik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Timmele Takstolsfabrik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Timmele Takstolsfabrik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-530280.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Abrahamsson, Carina Maria -Abrahamsson, Johny Carl-Iwar.

De som är på något sätt har med Timmele Takstolsfabrik Aktiebolag är Abrahamsson, Johny Carl-Iwar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Carina Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Timmele Takstolsfabrik Aktiebolag har 556101-8804 som sitt organisationsnummer.