Per Schürer Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556103-3878 är organisationsnummer för verksamheten Per Schürer Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per Schürer Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Per Schürer Aktiebolag finns i.

Per Schürer Aktiebolag har varit registrerat sedan 1966-04-06 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Per Schürer Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Per Schürer Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Per Schürer Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Schürer von Waldheim, Per Fredrik M

Vill ni komma i kontakt med Per Schürer Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0321-12080 eller genom brev på följande adress:
Bronäsg. 4, 523 37, Ulricehamn

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av plast- emballage jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Per Schürer Aktiebolag och det är Schürer von Waldheim, Per Fredrik M som är född 1951 och har titeln VD, Schürer von Waldheim, Per Fredrik M som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bränholm, Gösta Elias som är född 1922 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bulle, Britt Elisabeth som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Schürer von Waldheim, Anna Kristina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Rolf Gustaf Ingemar som är född 1942 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,