Hima-Metall Hillemyr & Maier Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Hima-Metall Hillemyr & Maier Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hima-Metall Hillemyr & Maier Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hima-Metall Hillemyr & Maier Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hima-Metall Hillemyr & Maier Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1967-06-14. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hima-Metall Hillemyr & Maier Aktiebolag ska trivas.

Hima-Metall Hillemyr & Maier Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med verktygsmaskiner, järn och metall inom främst plåtbearbetningsbranschen smat därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hima-Metall Hillemyr & Maier Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Hima-Metall Hillemyr & Maier Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Hima-Metall Hillemyr & Maier Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0372-86366.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hima-Metall Hillemyr & Maier Aktiebolag är Axelsson, Carl Axel Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Cannerheim, Gunhild Alice som är född 1930 och har titeln Suppleant, Roubert, Stefan Peter som är född 1951 och har titeln Revisor, .

Hima-Metall Hillemyr & Maier Aktiebolag har 556110-4919 som sitt organisationsnummer.