Reservdelsimporten A. Ohlsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Reservdelsimporten A. Ohlsson Aktiebolag är ett bolag som finns i Ulricehamn. I Reservdelsimporten A. Ohlsson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ohlsson, Anders Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Anna-Britta som är född 1933 och har titeln Suppleant, Krantz, Bertil Conny som är född 1945 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Reservdelsimporten A. Ohlsson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Reservdelsimporten A. Ohlsson Aktiebolag på telefon 0321-84055.

Bolaget skall importera och sälja traktorer och lantbruksmaskiner, driva reparationsverkstad för lantbruksmaskiner, ävenså idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Reservdelsimporten A. Ohlsson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Reservdelsimporten A. Ohlsson Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Reservdelsimporten A. Ohlsson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Reservdelsimporten A. Ohlsson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Reservdelsimporten A. Ohlsson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Reservdelsimporten A. Ohlsson Aktiebolag har 556112-7084 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.