Bosättningsmagasinet i Ulricehamn Aktiebolag (Inspiration)

Västra Götalands län

Information

556129-8778 är organisationsnummer för bolaget Bosättningsmagasinet i Ulricehamn Aktiebolag (Inspiration). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bosättningsmagasinet i Ulricehamn Aktiebolag (Inspiration) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Bosättningsmagasinet i Ulricehamn Aktiebolag (Inspiration) finns i.

Bosättningsmagasinet i Ulricehamn Aktiebolag (Inspiration) har varit registrerat sedan 1969-10-22 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bosättningsmagasinet i Ulricehamn Aktiebolag (Inspiration) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Bosättningsmagasinet i Ulricehamn Aktiebolag (Inspiration) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bosättningsmagasinet i Ulricehamn Aktiebolag (Inspiration) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilson, Charlotta Elisabeth -Nilson, Sven Ove Georg

Vill ni komma i kontakt med Bosättningsmagasinet i Ulricehamn Aktiebolag (Inspiration) så kan ni göra det på telefon genom 0321-13099 eller genom brev på följande adress:
Storg. 6, 523 30, Ulricehamn

Bolaget skall bedriva handel med glas och porslin jämte andra till bosättningsbranschen hörande artiklar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bosättningsmagasinet i Ulricehamn Aktiebolag (Inspiration) och det är Nilson, Charlotta Elisabeth som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilson, Sven Ove Georg som är född 1934 och har titeln Suppleant, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Lindberg, Arne Gustaf Peter som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor