Enitor Plast Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Enitor Plast Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Enitor Plast Aktiebolag finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Enitor Plast Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Enitor Plast Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Enitor Plast Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Enitor Plast Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brovallav. 3, 523 74, Hökerum men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0321-51130.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Enitor Plast Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Enitor Plast Aktiebolag har idag 556132-7379 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Karl-Arne -Lyckert Karlsson, Irma Birgitta är den som för stunden ansvarar för Enitor Plast Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av formsprutade plastdetaljer, främst till tillverkningsindustrin, bedriva handel och förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Enitor Plast Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Karl-Arne som är född 1954 och har titeln VD, Karlsson, Karl-Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Sparf, Carl Åke Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Erik Anders Helge som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lyckert Karlsson, Irma Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln RevisorT. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .