Enitor Förvaltnings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Enitor Förvaltnings Aktiebolag är ett bolag som finns i Ulricehamn. I Enitor Förvaltnings Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sparf, Carl Åke Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Erik Anders Helge som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl-Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lyckert Karlsson, Irma Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Enitor Förvaltnings Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Enitor Förvaltnings Aktiebolag på telefon 0321-51130.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av formsprutade plastdetaljer, äga och förvalta fast egendom, förvaltning och handel med värdepapper, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Enitor Förvaltnings Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Enitor Förvaltnings Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Enitor Förvaltnings Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Enitor Förvaltnings Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Enitor Förvaltnings Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Karl-Arne -Lyckert Karlsson, Irma Birgitta

Enitor Förvaltnings Aktiebolag har 556141-5323 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.