Wegstrands Mekaniska Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Wegstrands Mekaniska Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Wegstrands Mekaniska Aktiebolag finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Wegstrands Mekaniska Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Wegstrands Mekaniska Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Wegstrands Mekaniska Aktiebolag har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Wegstrands Mekaniska Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vegby 339, 520 11, Vegby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0321-72226.

Ulricehamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Wegstrands Mekaniska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Wegstrands Mekaniska Aktiebolag har idag 556149-9723 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Wegstrands Mekaniska Aktiebolag

Bolaget skall driva mekanisk verkstad jämte därmed förenlig verksamhet.

I Wegstrands Mekaniska Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wegstrand, Irma Marita som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Wegstrand, Elsie-Maj Marita som är född 1934 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor, .