Annebergs Elektriska Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utföra elektriska installation- och reperationsarbeten,detaljistförsäljning av vitvaror, belysning- och övriga elartiklar, bedrivande av samhällstjänster inom post och läkemedel, förvalta värdepapper, samt köpa, förvalta och uthyra fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Annebergs Elektriska Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Annebergs Elektriska Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1971-12-23 så skapades Annebergs Elektriska Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Annebergs Elektriska Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Annebergs Elektriska Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556155-8890 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är Annebergs Elektriska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Annebergs Elektriska Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0321-51245 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Hans Göran -Larsson, Hans Pierre

Följande personer är på något sätt aktiva inom Annebergs Elektriska Aktiebolag är Larsson, Hans Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Hans Pierre som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Britta Eva Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bohlin, Karl Göran Thomas som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .