Vegby Taxi Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Vegby Taxi Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Vegby Taxi Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Vegby Taxi Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Vegby Taxi Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1972-01-19. Men sedan 1977-01-01 så har Vegby Taxi Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Finnekumla 205, 520 11, Vegby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vegby Taxi Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-72021.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter som Vegby Taxi Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vegby Taxi Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva taxitrafikrörelse samt handels & service rörelse huvudsakligen inom bilbranschen jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vegby Taxi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Holmén, Claes Håkan -Holmén, Gerd Mariann.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vegby Taxi Aktiebolag och det är följande personer, Holmén, Claes Håkan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmén, Gerd Mariann som är född 1941 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vegby Taxi Aktiebolag är 556157-0051.