Industriprodukter G. Samuelsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Aktiebolag som heter Industriprodukter G. Samuelsson Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Industriprodukter G. Samuelsson Aktiebolag i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Industriprodukter G. Samuelsson Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1972-03-06 så har Industriprodukter G. Samuelsson Aktiebolag varit registrerat och sedan 1972-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Industriprodukter G. Samuelsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Industriprodukter G. Samuelsson Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Danstorp, 520 24, Blidsberg. Vi ni istället prata med Industriprodukter G. Samuelsson Aktiebolag så kan ni göra det på 0321-31068.

Bolaget skall idka handel och uthyrning av högtidskläder samt handel med lantbruksmaskiner med tillbehör och verktyg samt därmed förenlig verksamhet. Därutöver skall bolaget bedriva förlagsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Samuelsson, Ingegärd Viola som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Ingvar Georg Samuel som är född 1915 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Olga Vilhelmina som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Industriprodukter G. Samuelsson Aktiebolag har 556159-7948 som sitt organisationsnummer.