B&B TOOLS Services fastigheter i Ulricehamn AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget har till ändamål för sin huvudsakliga verksamhet att självt eller genom hel- eller delägt dotterbolag idka handel värdepapper, äga och förvalta fastigheter, ävensom driva annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för B&B TOOLS Services fastigheter i Ulricehamn AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är B&B TOOLS Services fastigheter i Ulricehamn AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1972-03-27 så skapades B&B TOOLS Services fastigheter i Ulricehamn AB och bolaget är har F-skattsedel B&B TOOLS Services fastigheter i Ulricehamn AB har haft det sedan 1994-01-01.

B&B TOOLS Services fastigheter i Ulricehamn AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-03-05

556161-6433 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är B&B TOOLS Services fastigheter i Ulricehamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med B&B TOOLS Services fastigheter i Ulricehamn AB så går det att nå dem via telefon på 0322-606700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom B&B TOOLS Services fastigheter i Ulricehamn AB är Lebeck, Hans Gunnar som är född 1950 och har titeln VD, Lebeck, Hans Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmblad, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundberg, Carl Johan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Bertil som är född 1956 och har titeln Revisor, Bohlin, Karl Göran Thomas som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .