Knätte Träprodukter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Knätte Träprodukter Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. Knätte Träprodukter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Knätte Träprodukter Aktiebolag är momsregistrerat sedan1971-01-01 och har organisationsnummer 556161-9601.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0321-42066 alternativt besöka eller skicka post till Knätte Träprodukter Aktiebolag på följande adress Knätte 131, 523 91, Ulricehamn.

Knätte Träprodukter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Knätte Träprodukter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Sundqvist, Inga Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av svarvade träprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.