Jan Olof Fherm Dumper Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Jan Olof Fherm Dumper Aktiebolag är ett bolag som finns i Ulricehamn. I Jan Olof Fherm Dumper Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fherm, Jan-Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fherm, Jan Jörgen som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Fherm, Jan Reine som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Fherm, Jan Ronny som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Fherm, Monica Inger som är född 1946 och har titeln Suppleant, Andersson, Karin Gunilla som är född 1962 och har titeln RevisorInghammar, Karin Maria som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jan Olof Fherm Dumper Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jan Olof Fherm Dumper Aktiebolag på telefon 0321-31707.

Bolaget skall utföra schakttransporter samt bedriva försäljning av bulkbehållare och produkter till dumpers och grävmaskiner samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jan Olof Fherm Dumper Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jan Olof Fherm Dumper Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Jan Olof Fherm Dumper Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Jan Olof Fherm Dumper Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1972-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jan Olof Fherm Dumper Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fherm, Jan Jörgen -Fherm, Jan Reine -Fherm, Jan Ronny -Fherm, Jan-Olof

Jan Olof Fherm Dumper Aktiebolag har 556166-5497 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.