Sandberg Tyg & Tapet Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Aktiebolag som heter Sandberg Tyg & Tapet Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Sandberg Tyg & Tapet Aktiebolag i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sandberg Tyg & Tapet Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1972-08-15 så har Sandberg Tyg & Tapet Aktiebolag varit registrerat och sedan 1976-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Sandberg Tyg & Tapet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Sandberg Tyg & Tapet Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hillaredsv. 2, 523 90, Ulricehamn. Vi ni istället prata med Sandberg Tyg & Tapet Aktiebolag så kan ni göra det på 0321-531660.

Bolaget skall bedriva design, tillverkning och försäljning av tapeter, tyger och inredningsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sandberg, Sven Örjan som är född 1948 och har titeln VD, Sandberg, Sven Örjan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ulf som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bourghardt, Bo Vilhelm som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedlund Falemo, Ewa Margareta som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Texier, Carole Monique som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESTexier, Laurent Daniel som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Schultz, Paul Hans-Olof som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Sandberg, Sven Örjan Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Sandberg Tyg & Tapet Aktiebolag har 556168-1486 som sitt organisationsnummer.