Allt i Färg i Ulricehamn AB

Västra Götalands län

Information

556168-1999 är organisationsnummer för verksamheten Allt i Färg i Ulricehamn AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allt i Färg i Ulricehamn AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Allt i Färg i Ulricehamn AB finns i.

Allt i Färg i Ulricehamn AB har varit registrerat sedan 1972-08-16 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Allt i Färg i Ulricehamn AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Allt i Färg i Ulricehamn AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Allt i Färg i Ulricehamn AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Allt i Färg i Ulricehamn AB så kan ni göra det på telefon genom 0321-14872 eller genom brev på följande adress:
Boråsv. 17 D, 523 37, Ulricehamn

Bolaget ska bedriva färghandel samt måleriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Allt i Färg i Ulricehamn AB och det är Larsson, Lars Sune som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ann-Brith Marita som är född 1956 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor,