Hotell Aktiebolaget Bogesund

Västra Götalands län

Information

Hotell Aktiebolaget Bogesund är ett av många företag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Hotell Aktiebolaget Bogesund finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hotell Aktiebolaget Bogesund är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hotell Aktiebolaget Bogesund som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1972-09-11. Men sedan 1992-01-01 så har Hotell Aktiebolaget Bogesund varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till HAGAGATAN 1, 565 32, Mullsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hotell Aktiebolaget Bogesund så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0523-20925.

Ulricehamn arbetar för att företag som Hotell Aktiebolaget Bogesund ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hotell Aktiebolaget Bogesund. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet, uthyrning av hotell- och restaurangutrustning samt informations- och konsultverksamhet avseende spanskavingårdar bodegor och import av spanska viner och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hotell Aktiebolaget Bogesund är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hotell Aktiebolaget Bogesund och det är följande personer, Eriksson, Lars Erik som är född 1955 och har titeln Likvidator, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hotell Aktiebolaget Bogesund är 556169-1519.