Ulricehamns Kontorsservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Aktiebolag som heter Ulricehamns Kontorsservice Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Ulricehamns Kontorsservice Aktiebolag i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Ulricehamns Kontorsservice Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1973-03-22 så har Ulricehamns Kontorsservice Aktiebolag varit registrerat och sedan 1973-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Ulricehamns Kontorsservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Ulricehamns Kontorsservice Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Skolstigen 4, 516 92, Äspered. Vi ni istället prata med Ulricehamns Kontorsservice Aktiebolag så kan ni göra det på 0321-12723.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster för administrativ kontorshjälp. Verksamheten skall även omfatta healing, mediumskap samt konstnärligt skapande.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Gabrielsson, Eva Margareta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabrielsson, Karl Olof som är född 1956 och har titeln Suppleant, Svensson, Claes-Owe som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Ulricehamns Kontorsservice Aktiebolag har 556178-5139 som sitt organisationsnummer.