HASCO form-service AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av formar till verktygs- och plastindustri, förvalta och försälja värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HASCO form-service AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är HASCO form-service AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1973-04-05 så skapades HASCO form-service AB och företaget är har F-skattsedel HASCO form-service AB har haft det sedan 1994-01-01.

HASCO form-service AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1973-01-01

556179-2572 är organisationsnummret för företaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är HASCO form-service AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med HASCO form-service AB så går det att nå dem via telefon på 0321-28800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nilsson, Nils Peter Viktor

Följande personer är på något sätt aktiva inom HASCO form-service AB är Nilsson, Nils Peter Viktor som är född 1969 och har titeln VD, Nilsson, Nils Peter Viktor som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehrlich, Christoph som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Holgerson, Gunilla Maria som är född 1954 och har titeln Suppleant, Bergman, Lars Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Nilsson, Nils Gunnar som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .