Ulricehamns Maskinservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Aktiebolag som heter Ulricehamns Maskinservice Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Ulricehamns Maskinservice Aktiebolag i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Ulricehamns Maskinservice Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1974-02-25 så har Ulricehamns Maskinservice Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Ulricehamns Maskinservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Ulricehamns Maskinservice Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Industriv. 1, 523 90, Ulricehamn. Vi ni istället prata med Ulricehamns Maskinservice Aktiebolag så kan ni göra det på 0321-12440.

Bolaget ska driva service på maskinutrustning till skidsport- anläggning, tillverka snö samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Welandson, Rolf Gösta Sivert som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson, Gunnar Staffan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Welandson, Jonas Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Welandson, Oscar Jonas som är född 1991 och har titeln Ordinarie ledamot, Glimstedt, Lars Erik Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln RevisorFrejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Ulricehamns Maskinservice Aktiebolag har 556186-7093 som sitt organisationsnummer.