Dalums Bensinstation Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Dalums Bensinstation Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ulricehamn. I Dalums Bensinstation Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Salomonsson, Jan Conny Inge som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kjellén, Christer Per-Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Wångehag, Ulf Roland Börje som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dalums Bensinstation Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Dalums Bensinstation Aktiebolag på telefon 0321-32037.

Bolaget skall driva bensin- och servicestation med dagligvaruhandel och catering och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dalums Bensinstation Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Dalums Bensinstation Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Dalums Bensinstation Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Dalums Bensinstation Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1975-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dalums Bensinstation Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Dalums Bensinstation Aktiebolag har 556189-7579 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.