SiBia Betong AB

Västra Götalands län

Information

SiBia Betong AB är en verksamhet som finns i Ulricehamn. I SiBia Betong AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Gerd Majvor som är född 1947 och har titeln Extern firmatecknare, Gustafsson, Gunnar Patrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Bo Gunnar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SiBia Betong AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SiBia Betong AB på telefon 0321-42080.

Föremålet för bolagets verksamhet är betongindustri med tillverkning och montering av byggnads- och anläggningsprodukter, handel med betong, betongvaror och byggnadsmaterial samt handel med och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är SiBia Betong AB av bolagstypen Aktiebolag.

SiBia Betong AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SiBia Betong AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och SiBia Betong AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SiBia Betong AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Gerd Majvor -Gustafsson, Gunnar Patrik

SiBia Betong AB har 556208-0548 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.