Datamatic Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556220-6671 är organisationsnummer för företaget Datamatic Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Datamatic Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Datamatic Aktiebolag finns i.

Datamatic Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-10-01 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Datamatic Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Datamatic Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Datamatic Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Datamatic Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0321-26720 eller genom brev på följande adress:
Charlottendal, 523 98, Hökerum

Bolaget skall driva utveckling, konstruktion och försäljning av elektronik och datasystem samt utveckling, konstruktion och försäljning av teknik för uppvärmningssystem ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Datamatic Aktiebolag och det är Arabäck, Bo Georg som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetter Arabäck, Jane Lena Ing-Marie som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Arabäck, Bo Niklas som är född 1977 och har titeln Suppleant, Antonsson, Kurt Lars Bruno som är född 1954 och har titeln Revisor, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor