Resdax Ski Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Resdax Ski Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Resdax Ski Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Resdax Ski Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Resdax Ski Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-03-15. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där företaget finns i jobbar för att företag som Resdax Ski Aktiebolag ska trivas.

Resdax Ski Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet, friskvård för personal i form av rekreativa övningar och upplevelser, båtuthyrning, båttrafik inomskärs och servering av mat och dryck samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Resdax Ski Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Resdax Ski Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Resdax Ski Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-813000.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Resdax Ski Aktiebolag är Hallin, Håkan Jan-Ove som är född 1966 och har titeln VD, Hallin, Håkan Jan-Ove som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallgren, Jan-Ove Allan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallgren, Roger Per-Åke som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallgren, Åke Karl Axel som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallin, Anna Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamotOlander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Resdax Ski Aktiebolag har 556226-6972 som sitt organisationsnummer.