Nya Trädets Snickerifabrik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Nya Trädets Snickerifabrik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Nya Trädets Snickerifabrik Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nya Trädets Snickerifabrik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Nya Trädets Snickerifabrik Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1984-04-24. Men sedan 1991-01-01 så har Nya Trädets Snickerifabrik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Börstigsv. 6, 520 26, Trädet. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nya Trädets Snickerifabrik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0515-51048.

Ulricehamn arbetar för att bolag som Nya Trädets Snickerifabrik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nya Trädets Snickerifabrik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva snickerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nya Trädets Snickerifabrik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nya Trädets Snickerifabrik Aktiebolag och det är följande personer, Josefsson, Per-Olof Mikael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Molin, Marianne Christina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Nya Trädets Snickerifabrik Aktiebolag är 556243-0123.