Bogesunds Väveri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Bogesunds Väveri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. Bogesunds Väveri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Bogesunds Väveri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556244-7382.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0321-29840 alternativt besöka eller skicka post till Bogesunds Väveri Aktiebolag på följande adress Strandg. 42, 523 31, Ulricehamn.

Bogesunds Väveri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bogesunds Väveri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Rosell, Anna May Elisabeth som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . Siljehov, Terttu Eeva Anneli som är född 1945 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka tillverkning, utveckling och försäljning av möbeltyger ävensom idka därmed förenlig verksamhet.