PeRoMAC Service Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556248-5507 är organisationsnummer för verksamheten PeRoMAC Service Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PeRoMAC Service Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som PeRoMAC Service Aktiebolag finns i.

PeRoMAC Service Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-04-01 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PeRoMAC Service Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

PeRoMAC Service Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PeRoMAC Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med PeRoMAC Service Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0321-26640 eller genom brev på följande adress:
Gniaviksv. 8, 523 90, Ulricehamn

Bolaget skall bedriva servicearbete, reservdelsförsäljning av industrimaskiner, reservdelar, tillverkning och montering av träbearbetningsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PeRoMAC Service Aktiebolag och det är Nelander, Per Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsen, Roger Germann som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nelander, Lisbeth Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nilsen, Sonja Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor