Gällstads Måleri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Gällstads Måleri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. Gällstads Måleri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Gällstads Måleri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556250-5254.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0321-71880 alternativt besöka eller skicka post till Gällstads Måleri Aktiebolag på följande adress Gårdö 204, 520 10, Gällstad.

Gällstads Måleri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Gällstads Måleri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Åsa Pernilla som är född 1968 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva målerirörelse. Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt aktier, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.