Radiocentralen i Ulricehamn AB

Västra Götalands län

Information

556250-9827 är organisationsnummer för bolaget Radiocentralen i Ulricehamn AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Radiocentralen i Ulricehamn AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Radiocentralen i Ulricehamn AB finns i.

Radiocentralen i Ulricehamn AB har varit registrerat sedan 1984-10-24 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Radiocentralen i Ulricehamn AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Radiocentralen i Ulricehamn AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Radiocentralen i Ulricehamn AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Radiocentralen i Ulricehamn AB så kan ni göra det på telefon genom 0321-26690 eller genom brev på följande adress:
Boråsv. 2, 523 36, Ulricehamn

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av radio och TV samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Radiocentralen i Ulricehamn AB och det är Johansson, Rolf Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Marcus Göran som är född 1975 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,