B & O Vågar Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

B & O Vågar Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där B & O Vågar Aktiebolag finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. B & O Vågar Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket B & O Vågar Aktiebolag har haft sedan 2006-09-14. B & O Vågar Aktiebolag har funnits sedan och 2006-09-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till B & O Vågar Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0321-14410.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är B & O Vågar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

B & O Vågar Aktiebolag har idag 556262-2687 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för B & O Vågar Aktiebolag

Aktiebolagets verksamhet ska vara att utveckla, tillverka och försälja elektroniska industrivågar och bedriva därmed förenlig verksamhet.

I B & O Vågar Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stålhandske, Bo Henning Roland som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Stålhandske, Hans Bo som är född 1980 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .