Andersson & Hjalmarsson Försäljnings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Aktiebolag som heter Andersson & Hjalmarsson Försäljnings Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Andersson & Hjalmarsson Försäljnings Aktiebolag i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Andersson & Hjalmarsson Försäljnings Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1985-10-29 så har Andersson & Hjalmarsson Försäljnings Aktiebolag varit registrerat och sedan 2004-01-08 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Andersson & Hjalmarsson Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Andersson & Hjalmarsson Försäljnings Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Jönköpingsv. 51, 523 36, Ulricehamn. Vi ni istället prata med Andersson & Hjalmarsson Försäljnings Aktiebolag så kan ni göra det på 0321-27660.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av textila varor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Mattsson, Folke Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Annika Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ivarsson, Kent Ove Bertil som är född 1949 och har titeln Revisor, Lundgren, Jan Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Mattsson, Annika Margareta -Mattsson, Folke Lennart .

Andersson & Hjalmarsson Försäljnings Aktiebolag har 556266-8623 som sitt organisationsnummer.