Urban Strålin Byggvaror Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Urban Strålin Byggvaror Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. Urban Strålin Byggvaror Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Urban Strålin Byggvaror Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556268-7219.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0321-43022 alternativt besöka eller skicka post till Urban Strålin Byggvaror Aktiebolag på följande adress Liared 123, 523 91, Ulricehamn.

Urban Strålin Byggvaror Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Urban Strålin Byggvaror Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Strålin, Lennart Urban som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Strålin, Karin Annette som är född 1956 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av byggnadsmaterial och därmed förenlig verksamhet.