Skrotfrag i Ulricehamn Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Skrotfrag i Ulricehamn Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Skrotfrag i Ulricehamn Aktiebolag finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skrotfrag i Ulricehamn Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Skrotfrag i Ulricehamn Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Skrotfrag i Ulricehamn Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skrotfrag i Ulricehamn Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Karlsnäsv. 13, 523 37, Ulricehamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0321-10235.

Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Skrotfrag i Ulricehamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skrotfrag i Ulricehamn Aktiebolag har idag 556273-0340 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Skrotfrag i Ulricehamn Aktiebolag

Bolaget skall bedriva återvinning av metaller och handel med skrot samt därmed förenlig verksamhet.

I Skrotfrag i Ulricehamn Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ågren, Dage Ingemar som är född 1946 och har titeln VD, Ågren, Dage Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Paul som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Lars Göte Ingemar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Eckert, Anders Bertil som är född 1959 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.