Systerservice, Västra Götalands Län Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av personal, i huvudsak inom sjuk- och äldrevård samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Systerservice, Västra Götalands Län Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Systerservice, Västra Götalands Län Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1986-06-10 så skapades Systerservice, Västra Götalands Län Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Systerservice, Västra Götalands Län Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Systerservice, Västra Götalands Län Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556279-0351 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ulricehamn.

Just nu är Systerservice, Västra Götalands Län Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Systerservice, Västra Götalands Län Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 033-274070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Sandström, Ann-Katrin Zaid -Sandström, Stefan Helge

Följande personer är på något sätt aktiva inom Systerservice, Västra Götalands Län Aktiebolag är Sandström, Ann-Katrin Zaid som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Stefan Helge som är född 1953 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .