Kajsa & Lars Olmarker Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom textil och design samt butiksinredning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kajsa & Lars Olmarker Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Kajsa & Lars Olmarker Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1986-08-22 så skapades Kajsa & Lars Olmarker Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Kajsa & Lars Olmarker Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kajsa & Lars Olmarker Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556279-2423 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ulricehamn.

Just nu är Kajsa & Lars Olmarker Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Kajsa & Lars Olmarker Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0321-70072 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kajsa & Lars Olmarker Aktiebolag är Olmarker, Lars Evert Håkan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Olmarker, Kajsa Eva-Karin som är född 1950 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor, .