Falck Ambulans AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Falck Ambulans AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Falck Ambulans AB är ett av dem. Statusen för Falck Ambulans AB är att Bolaget är aktivt.

Falck Ambulans AB är ett Aktiebolag och skapades 1986-07-22. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Falck Ambulans AB ska trivas.

Falck Ambulans AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall i egen regi och eller genom underentreprenörer, dotterbolag eller intressebolag bedriva ambulansverksamhet,sam- ordna och utföra sjuk- och handikapptransporter med specialbyggda fordon även som idka annan därmed förenlig verksamhet. Bedriva extern utbildning i "att rädda liv" och sälja hjälpmedel. Bolaget skall för koncerninternt bruk bedriva leasingverksamhet samt externt erbjuda uthyrning eller leasing av livräddningsutrustning. Därutöver skall bolaget bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Falck Ambulans AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Falck Ambulans AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Falck Ambulans AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7314070.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Falck Ambulans AB är Engquist, Sven Anders som är född 1959 och har titeln VD, Engquist, Sven Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsen, Anders Delcomyn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lagercrantz, Johan Ludvig som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Flink, Björn Hjalmar som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Falck Ambulans AB har 556280-7395 som sitt organisationsnummer.