Lars Svensson Bilverkstad i Ulricehamn Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556282-6494 är organisationsnummer för bolaget Lars Svensson Bilverkstad i Ulricehamn Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars Svensson Bilverkstad i Ulricehamn Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Lars Svensson Bilverkstad i Ulricehamn Aktiebolag finns i.

Lars Svensson Bilverkstad i Ulricehamn Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-09-23 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars Svensson Bilverkstad i Ulricehamn Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Lars Svensson Bilverkstad i Ulricehamn Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lars Svensson Bilverkstad i Ulricehamn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lars Svensson Bilverkstad i Ulricehamn Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0321-13065 eller genom brev på följande adress:
Stureg. 3, 523 30, Ulricehamn

Bolaget skall driva service verkstad för bilar jämte härmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars Svensson Bilverkstad i Ulricehamn Aktiebolag och det är Svensson, Lars Bertil Helge som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Joakim Lars Gunnar som är född 1980 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor,